Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ποια περιοχή μένει χωρίς νερό ως τις 19.00 - Μπαράζ 5 διακοπών

Μέχρι πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ

Μπαράζ από νέες έκτακτες διακοπές στην υδροδότηση υπάρχει σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς χωρίς νερό είναι συνολικά 5 περιοχές της πόλης, λόγω προβλημάτων που έχουν προκύψει στο σύστημα υδροδότησης. Σημειώνεται ότι από το πρωί έχουν υπάρξει διακοπές σε ακόμη 3 περιπτώσεις, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των προβλημάτων που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής στα 8. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή στην υδροδότηση υπάρχει στην Άνω Πόλη, λόγω προβλήματος στις οδούς Ακροπόλεως 14, Τυρταίου και Κυρηναίου, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στις οδούς Ελπίδος και Υψηλάντου, το οποίο επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.

Διακοπή που θα διαρκέσει μέχρι και αργά το απόγευμα, υπάρχει σε εξέλιξη στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το πρόβλημα αφορά την οδό Γοργοποτάμου από την Τεχνολιαντική έως και την AIR BLOCK (Oικ Τετ.51 & 62) και επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 19:00.

Χωρίς νερό είναι και περιοχή στην Ευκαρπία, λόγω προβλήματος επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 31, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη από το πρωί και διακοπή στην περιοχή Σοφούλη, λόγω προβλήματος επί της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη 38, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:30.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στις εκδηλώσεις του Γ' Σώματος Στρατού για τον Άγιο Γεώργιο η Αηδονά
«Ο Στρατός Ξηράς και συνολικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας αποτελούν θεμέλιο ασφάλειας και σταθερότητας» είπε
Θεσσαλονίκη: Στις εκδηλώσεις του Γ' Σώματος Στρατού για τον Άγιο Γεώργιο η Αηδονά