Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέες έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης

Μέχρι πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση

Νέες έκτακτες διακοπές στην υδροδότηση βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε τρεις περιοχές της πόλης.

Ειδικότερα, σημαντικό πρόβλημα στην υδροδότηση υπάρχει στο Ωραιόκαστρο. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑθ, το θέμα οφείλεται σε προβλήματα ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΗΕ στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, τα οποία «πιθανό να υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης σε όλο τον δήμο Ωραιοκάστρου. Μετά την ομαλοποίηση της ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων ύδρευσης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάστασης της υδροδότησης της περιοχής».

Χωρίς νερό έχει μείνει περιοχή και στους Αμπελόκηπους, λόγω προβλήματος επί της οδού Αρκαδίου 33, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.

Διακοπή υπάρχει και στον Άγιο Παύλου του δήμου Νεάπολης – Συκεών. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Κορυτσάς 4 και επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στις εκδηλώσεις του Γ' Σώματος Στρατού για τον Άγιο Γεώργιο η Αηδονά
«Ο Στρατός Ξηράς και συνολικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας αποτελούν θεμέλιο ασφάλειας και σταθερότητας» είπε
Θεσσαλονίκη: Στις εκδηλώσεις του Γ' Σώματος Στρατού για τον Άγιο Γεώργιο η Αηδονά