Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κασσελάκης στο TikTok: Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης σε θάλασσες και ακτές

Εν είδει απάντησης σε πρόσφατο βίντεο του πρωθυπουργού

«Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok. Και να θυμάστε. Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Tik Tok εν είδει απάντησης σε πρόσφατο βίντεο του πρωθυπουργού στην ίδια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι «για να αποφύγει την κατακραυγή και τις βαριές ευθύνες για την κοιλάδα των Τεμπών, ο πρωθυπουργός πήγε θάλασσα». «Όμως είναι έτσι όντως τα πράγματα;», σχολιάζει, για να προσθέσει: «Δεν θα σας πω τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια η WWF, το Παγκόσμιο Ταμείο για τη φύση. Η WWF λοιπόν χαρακτηρίζει τον καινούργιο νόμο ”νόμο καταστροφής των ακτών” γιατί συρρικνώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας, δεν παρέχει εχέγγυα προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων, ενώ καταργεί ακόμα και την ισχνή αδόμητη ζώνη των 30 μέτρων από την ακτή»

Δείτε το βίντεο:

@skasselakis Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν 18χρονο και πήραν το κινητό του – Απαιτούσαν 200 ευρώ για να το επιστρέψουν
Συνελήφθησαν από την αστυνομία 3 άτομα 17 και ετών - Θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα
Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν 18χρονο και πήραν το κινητό του – Απαιτούσαν 200 ευρώ για να το επιστρέψουν
Παπασταύρου: O Θαλάσσιος Σχεδιασμός αποτυπώνει τα όρια της υφαλοκρηπίδας
Απεικονίζει τις ζώνες όπου θα αναπτυχθούν και οι έρευνες για υδρογονάνθρακες, είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος
Παπασταύρου: O Θαλάσσιος Σχεδιασμός αποτυπώνει τα όρια της υφαλοκρηπίδας