Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διακοπές στην Ελλάδα για τη Σάλμα Χάγιεκ σπάζοντας πιάτα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

«Ελληνική» διασκέδαση για την εκρηκτική ηθοποιό

Διακοπές στην Πάρο κάνει η «εκρηκτική» Σάλμα Χάγιεκ, η οποία δεν άργησε να γνωρίσει και ν' «αγκαλιάσει» τα ελληνικά ήθη και έθιμα, όπως για παράδειγμα τον... πατροπαράδοτο τρόπο διασκέδασης του λαού μας και τη.. συνήθεια μας να σπάμε πιάτα!

Η Μεξικανή ηθοποιός απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι, έστω και σε... ειδικές συνθήκες, λόγω κορωνοϊού. Στην τελευταία, πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, εμφανίζεται σε βίντεο να χορεύει σε ελληνικούς ρυθμούς και, σε ένα δεύτερο βίντεο, να σπάει πιάτα την ώρα του γλεντιού.

Μάλιστα, στο σχόλιό της, που συνοδεύει τις δημοσιεύσεις της, αναφέρει ότι η βραδιά ξεκίνησε χαλαρά, με την ίδια να περιμένει το δείπνο της, αλλά... έξι ώρες μετά, κατέληξε να σπάει πιάτα.

https://www.instagram.com/p/CEjptJvgquz/

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλοι εισέβαλαν σε εταιρεία κούριερ στην Κηφισιά: «Ληστεία, πέστε κάτω όλοι» (VIDEO)
Απείλησαν τους υπαλλήλους με πιστόλια και άρπαξαν πάνω από 15.000 ευρώ από το σημείο όπου φυλάσσονταν οι εισπράξεις
Ένοπλοι εισέβαλαν σε εταιρεία κούριερ στην Κηφισιά: «Ληστεία, πέστε κάτω όλοι» (VIDEO)