Στις 7.130 ευρώ ανέρχεται η λεία αγνώστου, ο οποίος το πρωί της Τρίτης λήστεψε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).
Με την απειλή μαχαιριού ο ληστής ακινητοποίησε την 47χρονη διευθύντρια του καταστήματος, ενώ στη συνέχεια άρπαξε τα χρήματα από ανασφάλιστο χρηματοκιβώτιο. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πριν αποχωρήσει έδεσε τα χέρια της διευθύντριας με μονωτική ταινία.
Η ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 7.20 το πρωί, την ώρα που το κατάστημα ήταν κλειστό για το καταναλωτικό κοινό. Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκε διάρρηξη ή θραύση υαλοπίνακα κι όπως φαίνεται ο δράστης, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, μπήκε στην επιχείρηση από σημείο απ' όπου εισέρχονται μόνο οι εργαζόμενοι.
Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.