Υψηλές θερμοκρασίες επικράτησαν σήμερα Δευτέρα του Πάσχα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας όπου καταγράφηκαν 28.1 βαθμοί Κελσίου.
Στον παρακάτω χάρτη αποτυπώνονται οι μέγιστες θερμοκρασίες τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ στον πίνακα παρουσιάζονται οι 8 υψηλότερες μέγιστες τιμές από 517 μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr έως τις 18:10 της Δευτέρας του Πάσχα 21/04.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και νότια νησιωτικά τμήματα προβλέπονται για αύριο. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ στα πελάγη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.