Αυξημένη είναι και σήμερα, Πέμπτη 13 Μαρτίου, η κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και οι οδηγοί που κινούνται τόσο στο κέντρο όσο και στον Περιφερειακό πρέπει να είναι οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή.
Συγκεκριμένα, μέσα στην πόλη, τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στις οδούς Κωνσταντίνου Καραμανλή, Βασιλίσσης Όλγας, Βασιλέως Γεωργίου, Μανώλη Ανδρόνικου, Εγνατία, Λαγκαδά, Πολυτεχνείου, Εθνικής Αμύνης, 3ης Σεπτεμβρίου, Κατσιμίδη, Γρηγορίου Λαμπράκη, Παπαναστασίου, Λεωφόρο Στρατού, Γεωργίου Παπανδρέου, Αδριανουπόλεως και Βενιζέλου (στην Καλαμαριά), Επταπυργίου, Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου. Πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει επίσης στα Πεύκα και στην εσωτερική Περιφερειακή στο ύψος του Κορδελιού.
Στον Περιφερειακό έχει αυξημένη κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου, ως αποτέλεσμα και των έργων που γίνονται για το Fly Over. Στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο κομμάτι από τα Κωνσταντινουπολίτικα μέχρι και το Επταπύργιο, ενώ η κίνηση παραμένει αυξημένη μέχρι και τη Νεάπολη. Από την άλλη πλευρά, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς ανατολικά, υπάρχει μποτιλιάρισμα από την Πολίχνη μέχρι και τη Νεάπολη, στο κομμάτι από Σαράντα Εκκλησιές μέχρι και την Άνω Τούμπα. Η κίνηση παραμένει αυξημένη μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα και μετά εξομαλύνεται πλήρως.
Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:

- Θεσσαλονίκη: Νέα πορεία από φοιτητές σήμερα για τα Τέμπη - Κλειστοί Σταθμοί Μετρό
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με δύο φορτηγά – Το ένα ανετράπη, ποιος δρόμος έχει κλείσει
- Θεσσαλονίκη: Έρχονται έλεγχοι γύρω από τις λαϊκές αγορές για πάταξη του παραεμπορίου
- Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Ποιες ώρες υπάρχει πιθανότητα για βροχή