Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στο δημαρχείο Πανοράματος ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης

Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτης, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τόνισε ότι ο δήμος του έχει 120 ψηφιακές υπηρεσίες

Συνάντηση στο Δημαρχείο Πυλαίας- Χορτιάτη με Δημάρχους της Θεσσαλονίκης είχε πριν από λίγο ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε η ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο, το οποίο θα αποκτήσουν 267 δήμοι της χώρας σε περίπου 2.500 σημεία.

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός, 311 είναι οι προτάσεις που έχουν υποβάλλει οι δήμοι της χώρας για έργα ψηφιακού μετασχηματισμού με συνολικό προϋπολογισμό 227 περίπου εκατ. ευρώ, ενώ όπως είπε αυτήν περίοδο είναι σε εξέλιξη η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων. Έχουν ολοκληρωθεί 163 αξιολογήσεις, προϋπολογισμού 134 εκατ. ευρώ και θα ενταχθούν στο πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτης, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τόνισε ότι ο δήμος του έχει 120 ψηφιακές υπηρεσίες και θέλει να τις κάνει περισσότερες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ