Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από χθες, Τρίτη 21 Μαΐου 2024. Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:
Εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 18+850 (Α/Κ Ν. Ρυσίου) έως τη Χ.Θ. 61+700 (Α/Κ Σιθωνίας Κασσάνδρας). Οι εργασίες θα εκτελεσθούν επί της κεντρικής νησίδας της οδού, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, ανά κατεύθυνση, από την Τρίτη 21 Μάϊου έως και την Παρασκευή 24 Μάϊου 2024, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι την Παρασκευή 24 Μάϊου 2024 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση από Νέα Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη. Τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.