Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μητέρα πέταξε το 11 μηνών μωρό της στον Αλιάκμονα - Κάθειρξη 15 ετών

Καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία με μειωμένο καταλογισμό, σχετικά με τη δολοφονία του παιδιού της

Ποινή κάθειρξης 15 ετών επιβλήθηκε στη 30χρονη μητέρα για τη δολοφονία του 11 μηνών βρέφους της, το οποίο είχε πετάξει στον Αλιάκμονα. Η 30χρονη καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία με μειωμένο καταλογισμό.

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Η μητέρα φέρεται να έφυγε μαζί με το παιδάκι της την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι όπου διέμενε με τους γονείς σε χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας . Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί. Οι δικοί της τη ρώτησαν πού είναι το παιδί αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν απαντήσεις, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις Αρχές.

Η ίδια μετά από τις επίμονες προσπάθειες των Αρχών, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό, το οποίο όμως όταν εντοπίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η μητέρα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγουν 530 θέσεις ειδικευμένων ιατρών στο ΕΣΥ - Ενισχύονται ΜΕΘ και Επείγοντα
Υπεγράφη η απόφαση στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ιατρικού προσωπικού των υγειονομικών δομών σε όλη τη χώρα
Ανοίγουν 530 θέσεις ειδικευμένων ιατρών στο ΕΣΥ - Ενισχύονται ΜΕΘ και Επείγοντα
Μητσοτάκης: Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για τον καθαρισμό των οικοπέδων
Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας - «Στην κλιματική κρίση τα πιο δύσκολα είναι μπροστά μας»
Μητσοτάκης: Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για τον καθαρισμό των οικοπέδων
Επιστρέφει στην Ουκρανία ο Ζελένσκι – Μετά το ρωσικό πλήγμα με 9 νεκρούς στο Κίεβο
Ακυρώνει μέρος της επίσκεψής του στη Νότια Αφρική - Κατήγγειλε τους ρωσικούς βομβαρδισμούς εναντίον της Ουκρανίας
Επιστρέφει στην Ουκρανία ο Ζελένσκι – Μετά το ρωσικό πλήγμα με 9 νεκρούς στο Κίεβο