Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για γνωστό γιατρό – Πάλευε 4 χρόνια με τον καρκίνο

Πάλευε από το 2019 και το τελευταίο διάστημα παρουσίασε μεταστάσεις

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης αλλά και στην ιατρική κοινότητα ο τραγικός χαμός του γιατρού και διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή του σπιτιού του και πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Ο 60χρονος γιατρός κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου και διακομίσθηκε με εγκαύματα πρώτου βαθμού στο 80% του σώματός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός πάλευε με τον καρκίνο από το 2019 και το τελευταίο διάστημα παρουσίασε μεταστάσεις, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως μη αναστρέψιμη.

Συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο, ο οποίος μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν στη δουλειά κανονικά.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκικό ΥΠΕΞ για θαλάσσιο χάρτη: «Μονομερείς οι ενέργειες της Ελλάδας»
Η Άγκυρα «θα υποβάλει το δικό της Σxέδιο στην UNESCO και στους αρμόδιους φορείς των Ηνωμένων Εθνών», επισημαίνει το τουρκικό ΥΠΕΞ
Τουρκικό ΥΠΕΞ για θαλάσσιο χάρτη: «Μονομερείς οι ενέργειες της Ελλάδας»
Καστοριά: Ενοχος δημοτικός υπάλληλος για μαζικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας
Η εμφάνιση των κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας φαίνεται πως συνδεόταν με την κατανάλωση του νερού από το δίκτυο ύδρευσης
Καστοριά: Ενοχος δημοτικός υπάλληλος για μαζικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας