Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έργα με κλειστές λωρίδες σήμερα στον περιφερειακό

Σε ποια σημεία και για ποιες ώρες θα γίνουν οι εργασίες από συνεργεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν σήμερα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα θα εκτελεσθούν εργασίες από το ύψος του Κ13 και το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» έως το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου, επί της κεντρικής νησίδας με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου του 2022, από τις 6 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΘ: «Η Υγεία και η Ασφάλεια των εργαζομένων είναι προτεραιότητα»
Η διοίκηση τιμά τους εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους στον χώρο εργασίας τους κι όλους εκείνους που νοσούν από επαγγελματικές ασθένειες
ΕΚΘ: «Η Υγεία και η Ασφάλεια των εργαζομένων είναι προτεραιότητα»