Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά:
Διακοπή υπάρχει στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στην οδό Ολύμπου 7, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Τριανδρία, λόγω προβλήματος στην οδό Δαγκλή 37, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.
Διακοπή υπάρχει και στην Καλαμαριά. Το πρόβλημα εντοπίζεται στις οδούς Καπετάν Γκόνη και Βλ. Γαβριηλίδου και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.