Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» χωρίς το Θάνο Μικρούτσικο

Τι συνέβη

Δίχως τον Θάνο Μικρούτσικο θα ξεκινήσει την περιοδεία της η παράσταση "Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου" για λόγους υγείας του καλλιτέχνη. Ο “Σταυρός του Νότου”  σε ποίηση Νίκου Καββαδία, είναι το οριακό έργο του Θάνου Μικρούτσικου στο ελληνικό τραγούδι.

Η παράσταση ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, που ξεκίνησε θριαμβευτικά πέρυσι στην Αθήνα , αποτελεί μια ιδιαίτερα συγκινητική συνάντηση του κοινού με την μουσική του Θάνου Μικρούτσικου, την ποίηση και την ζωή του Νίκου Καββαδία.

Οι διοργανωτές αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: "Στο “Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου”, που ξεκινά στις 5 Ιουλίου από την Πετρούπολη και συνεχίζει σε όλη την Ελλάδα, ο Θάνος δεν θα ξεκινήσει μαζί μας. Λόγοι ανωτέρας βίας -ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας -, τον υποχρεώνουν να παραμείνει στην Αθήνα.

Όλοι όσοι συνυπάρχουμε στη δημιουργία αυτού του ταξιδιού, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.  Πιστεύουμε ότι θα μας συναντήσει κάποια στιγμή στο δρόμο και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε". 

Στη Θεσσαλονίκη η παράσταση θα παιχθεί στο Θέατρο Δάσους 10 και 11/7. Προπώληση 12€ από ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ – ΣΑΡΩΘΡΟΝ. Στο ταμείο: τιμές εισιτηρίων 14€ και 18€

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ