Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δήμαρχος με καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε την επανεκλογή του στην πόλη των Φιλιατρών – Συνεργάτες του φορούσαν μπλούζες με πρόσωπα πολιτικών αρχηγών

Στο δήμο Τριφυλίας με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών του τμημάτων επανεκλέγεται μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιώργος Λεβεντάκης με 44,05% και 15 έδρες.

Στη δεύτερη θέση ήταν η Χάιδω Παναγιωτοπούλου με 25,81% και 5 έδρες, ακολούθησε ο Άκης Κατρίτσης 23,68 % και 4 έδρες και η Αικατερίνη Τσιγκάνου 6,45 % με 1 έδρα.

Στην πόλη των Φιλιατρών πανηγύρισε την επανεκλογή ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης. Φορώντας καπέλο του ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα της ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ δήλωσε «πολυσυλλεκτικός», ενώ αντίστοιχα στενοί του συνεργάτες, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του εμφανίστηκαν με μπλούζες με πρόσωπα πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων.

dimarxos_trifilias.jpg

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ