Για την κόντρα του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε μεταξύ άλλων ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.
Μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α τετ» στον Alpha Κύπρου, αναφέρθηκε στο γνωστό τραγούδι «Φεγγάρι μου» λέγοντας:
«Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού, δεν είναι του τραγουδιστή. Μπορεί η Νατάσα να το αντιμετώπισε έτσι, γι’ αυτό και το έκοψε από το πρόγραμμά της. Σήμερα, μιλάς με ένα νέο τραγουδιστή και σκέφτεται πού θα επενδύσει αυτά που θα βγάλει».
Το 2023, πριν το Πάσχα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το γεγονός ότι ο Γιώργος Θεοφάνους επέτρεψε να χρησιμοποιηθεί η μουσική του τραγουδιού σε διαφήμιση των Jumbo με σατιρικούς στίχους τους οποίους τραγούδησε ο Τάσος Μπουγάς.
«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας» έλεγε το σατιρικό τραγούδι.
H τραγουδίστρια τότε εμφανώς ενοχλημένη είχε δηλώσει ιδιαίτερα στεναχωρημένη:
«Δε θα απαντήσω, μη συνεχίσεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλον τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι, αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η αποστολή σου.
Το μόνο σωστό είναι ότι είμαι στενοχωρημένη, τίποτα άλλο. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ, γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι, σε αυτό που κάνω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου δείχνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.