Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εξαφανίστηκε ο Ιούνιος - Καύσωνας με υψηλές θερμοκρασίες τους επόμενους μήνες

Τσατραφύλλιας: «Περισσότερη ζέστη από το κανονικό τους επόμενους μήνες» - Ο φετινός Ιούνιος είναι ο πιο ζεστός απ’ όσους έχουμε ζήσει

Το καλοκαίρι μπήκε με τον Ιούνιο να δίνει ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, με τις μακροπρόθεσμες προβλέψεις, μάλιστα, να φέρνουν περισσότερη ζέστη από το κανονικό τους υπόλοιπους μήνες του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα o μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στο facebook μας προϊδεάζει για ένα καυτό καλοκαίρι με την ζέστη να είναι έντονη Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Επισημαίνει μάλιστα ότι ο φετινός Ιούνιος θα γράψει ιστορία, τονίζοντας ότι αν ήταν Ιούλιος θα ήταν πολύ πιο ζεστός συγκριτικά με πολλούς που έχουμε ζήσει στο παρελθόν.

Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Εξαφανίστηκε φέτος ο Ιούνιος! Καλοκαίρι χωρίς Ιούνιο έχουμε ξαναζήσει;».

«Ο φετινός Ιούνιος είναι σίγουρο ότι θα γράψει ιστορία με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται. Μάλιστα αν ήταν Ιούλης θα ήταν πολύ πιο ζεστός από πολλούς του παρελθόντος! Σε ένα καλοκαίρι που εξελίσσεται πολύ θερμό, οι μακροπρόθεσμες προγνώσεις δίνουν σήμα για περισσότερη ζέστη από το κανονικό και τους υπόλοιπους μήνες (Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβρη)».

Να σημειωθεί ότι ο φετινός Ιούνιο είναι ο πιο ζεστός απ’ όσους έχουμε ζήσει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δικηγόρος Καϊλή: Αβάσιμα τα περί έρευνας στο σπίτι της στο Ψυχικό
Υπενθυμίζει ότι η περσινή έρευνα που διενεργήθηκε στο πλαίσιο δικαστικής συνδρομής, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος Βρυξελλών ήταν ατελέσφορη
Δικηγόρος Καϊλή: Αβάσιμα τα περί έρευνας στο σπίτι της στο Ψυχικό