Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λύτρας: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σύζυγό του

Με εκχυμώσεις και κατάγματα η σύζυγός του - Επιβεβαιώνει τη διάγνωση του γιατρού

Ταυτόσημα με την αρχική διάγνωση του γιατρού που εξέτασε την σύζυγο του ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της, είναι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην 37χρονη γυναίκα δείχνουν πως έφερε τραύματα όπως εκχυμώσεις και κατάγματα από τον ξυλοδαρμό τον οποίο ομολόγησε ο Απόστολος Λύτρας.

Δείτε το βίντεο:

Η διάγνωση του γιατρού

Υπενθυμίζεται πως στην κατάθεσή του, ο γιατρός, ο οποίος ήταν και αυτός που εντόπισε πως η 37χρονη δεν έπεσε από σκάλα αλλά είχε υποστεί βία και ειδοποίησε την Αστυνομία, περιέγραψε γλαφυρά στην κατάθεσή του όλα όσα εντόπισε στο σώμα της γυναίκας.

«Κλινικά φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτός, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου κεφαλαιμάτωμα τριχωτού» ανέφερε.

Παράλληλα όπως είπε, «απεικονιστικά ευρήματα: κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα βάσης- παλαμιαία επιφάνεια – μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός. Εργαστηριακώς φέρει αυξημένες τιμές CPU. Φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της. Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε αν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά. Άμεσα ενημέρωσα την άμεση δράση για τις δικές της ενέργειες».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ