Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σκηνές βίας στη Χειμάρρα - Εμφανίζονται άγνωστοι ψηφοφόροι σε εκλογικό κέντρο

Εμφανίζονται άτομα που δεν έχουν καταγωγή από τη Χειμάρρα

Σε εξέλιξη είναι η εκλογική διαδικασία στη Χειμάρρα, κατά την οποία σημειώνονται και διάφορα περιστατικά βίας. 

Σύμφωνα με το himara.gr άγνωστοι επιτέθηκαν σε υποστηρικτή του Πέτρου Γκικουρία στο χωριό Κούδεσι. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σε ένα σχολείο της περιοχής, ένα συγγενικό πρόσωπο του Τάβου, πήγε μαζί με υπαλλήλους του δημαρχείου να συνοδεύσει επτά άτομα ΑΜΕΑ έτσι ώστε να μπουν μαζί στο παραβάν και να ψηφίσουν στη θέση τους, με την ομάδα του Πέτρου Γκικουρία να τους απομακρύνει. 

Όπως αναφέρει το himara.gr στα εκλογικά κέντρα που έχει μεγάλη δυναμική ο Πέτρος Γκικουρίας, βρίσκονται άτομα με μεγάλα τζιπ και φιμέ τζάμια έτσι ώστε να ψηφίσουν, χωρίς καν να έχουν καταγωγή από εκεί. 

Η μεσημεριανή ενημέρωση έδειχνε ότι ψήφισαν 5.800 ψηφοφόροι, ενώ πέρυσι μέχρι να κλείσουν οι κάλπες είχαν ψηφίσει 7.800 άνθρωποι. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ