Το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός καθώς η UEFA τους επέβαλε πρόστιμα για τους αγώνες της 7ης και της 8ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League.
Συγκεκριμένα, στις δύο συνεδριάσεις που έκανε το σώμα στις 18 και 19 Φεβρουαρίου και δημοσιοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/2), επέβαλλε συνολικό πρόστιμο 52.000 ευρώ στον δικέφαλο του Βορρά για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας (2-0, 23/1, 7η αγωνιστική) και 9.000 ευρώ στους Πειραιώτες για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με την Καραμπάγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-0, 30/1).
Οι πρωταθλητές Ελλάδος τιμωρήθηκαν με το χρηματικό ποσό των 52.000 ευρώ (32.000 ευρώ για μπλοκαρισμένους διαδρόμους, παράπτωμα για το οποίο ήταν υπότροποι, και 20.000 ευρώ για μήνυμα σε πανό).
Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 9.000 ευρώ για μπλοκαρισμένους διαδρόμους στις θύρες του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ στο ίδιο παιχνίδι τιμωρήθηκε με 9.000 ευρώ και η Καραμπάγκ για απρεπή συμπεριφορά της ομάδας.