Σε επίσημη καταγγελία κατά ενός επιδειξία ο οποίος της έδειξε τα γεννητικά του όργανα προχώρησε μια κοπέλα 23 ετών στη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε χθες περίπου 11:00 - 12:00 το μεσημέρι στο Ελαιόρεμα της Πυλαίας, με τον δράστη να της δείχνει τα γεννητικά του όργανα, και την ίδια να τρέπεται σε φυγή.
Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η ίδια σε video που δημοσίευσε στο TikTok, ένας μαυροφορεμένος άνδρας ήταν κρυμμένος μέσα στα δέντρα και δεν γινόταν εύκολα αντιληπτός. Η νεαρή λέει ότι είδε τυχαία τον άνδρα, όταν ένας σκύλος πήγε προς το μέρος του. Στη συνέχεια, και ενώ αυτή προχώρησε προς την αντίθετη κατεύθυνση προκειμένου να τον αποφύγει, εκείνος την ακολούθησε, την κοιτούσε επίμονα και της φώναζε, δείχνοντας της τα γεννητικά του όργανα.