Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρόδος: Προφυλακίστηκε Γάλλος παιδίατρος για ασέλγεια σε 7χρονη

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σε ελληνικές φυλακές για να δικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη

Προφυλακίστηκε ο 80χρονος παιδίατρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος κοριτσιού 7 ετών από τη Γαλλία το περασμένο Σάββατο στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σε ελληνικές φυλακές μέχρι να δικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη, όπως αποφασίστηκε μετά την απολογία του στην ανακριτική αρχή για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης κάτω των 12 ετών. Ο δικηγόρος του ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο να παρουσιάζεται τακτικά σε αρμόδιες αρχές (αστυνομία ή ελληνική πρεσβεία), στη Γαλλία, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε εύρημα που συνηγορούσε στην στοιχειοθέτηση της κατηγορίας, ενώ η ψυχιατρική γνωμάτευση που κατέθεσε η πλευρά του Γάλλου δεν απέτρεψε την απόφαση των αρμόδιων δικαστικών αρχών για την προσωρινή κράτησή του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ