Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης ένας ανήλικος ο οποίος έκλεψε δύο μοτοσικλέτες από την περιοχή της Ανάληψης. Ο νεαρός εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την όποια είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε πως με έτερο συνεργό του, αφαίρεσαν ακόμα ένα δίκυκλο σε προγενέστερο χρόνο, το οποίο είχαν εγκαταλείψει πριν τον έλεγχο.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Στο πλαίσιο περιπολιών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες (08-01-2025) στη περιοχή της Ανάληψης Θεσσαλονίκης, νεαρό ημεδαπό για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να έχει στην κατοχή του δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την όποια είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα. Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε πως με έτερο συνεργό του, αφαίρεσαν ακόμα ένα δίκυκλο σε προγενέστερο χρόνο, το οποίο είχαν εγκαταλείψει πριν τον έλεγχο.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσάντα περιέχουσα διάφορα εργαλεία – εξαρτήματα, καθώς και ένα κλειδί δικύκλου. Επιπλέον, τα δύο προαναφερόμενα οχήματα αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαριλάου - Αναλήψεως θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.