Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Ennea, ρεβεγιόν στο Botargo, live street parties και εορταστικό brunch στο Samite, συνθέτουν ένα μοναδικό πρόγραμμα για τις γιορτές στο πεντάστερο ξενοδοχείο MonAsty Hotel Autograph Collection.
Στολισμένο με εκατοντάδες λαμπάκια, το MonAsty είναι έτοιμο να υποδεχτεί όσους θέλουν να ζήσουν αξέχαστες στιγμές!
Πρωτοχρονιά με πανοραμική θέα στην πόλη


Η αλλαγή του χρόνου είναι πάντα μια ευκαιρία για γιορτή!
Στις 31 Δεκεμβρίου το ραντεβού θα δοθεί στο rooftop Ennea, όπου από τις 10.30 και μετά θα ξεκινήσει το πιο λαμπερό Πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Θεσσαλονίκης με finger food, full open bar με premium spirits και σαμπάνιες, και μουσική με την υπογραφή της DJ Μαρίνας Μαστρογιάννη.
Το μαύρο και το χρυσό κυριαρχούν στον στολισμό, και ανάλογων χρωμάτων θα είναι και το dress code.
Όταν φτάσουν τα μεσάνυχτα σειρά θα έχουν τα πυροτεχνήματα!
Εδώ η θέα είναι πανοραμική. Οπότε και τα πυροτεχνήματα θα είναι ορατά τόσο από την πλευρά του Θερμαϊκού, όσο και από την βόρεια πλευρά της πόλης.
Η μουσική θα αρχίσει να δυναμώνει, και η διάθεση για πάρτι θα ανεβαίνει. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο χορός, τα χαμόγελα και η γιορτινή διάθεση θα είναι οι πρωταγωνιστές.
Η είσοδος θα γίνεται με αριθμημένες προσκλήσεις hard copy ή ηλεκτρονικές για αυτό μην καθυστερήσετε να κάνετε την κράτηση σας!
Τα ρεβεγιόν


Στο Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν οι εκλεπτυσμένες γεύσεις κυριαρχούν στο Botargo.
Ο σεφ Κωνσταντίνος Μποβιάτσης είναι η εγγύηση για ένα προσεγμένο μενού που κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Την Παραμονή των Χριστουγέννων έχει ετοιμάσει 7 γκουρμέ πιάτα: το καλωσόρισμα γίνεται με Ταρτάκι Μανιταριών. Στη συνέχεια το μενού έχει Σολομό Gravlax, Σούπα Κάστανου, Κολοκύθα, και έπειτα τις εντυπώσεις θα κλέψουν το Φιλέτο Μπακαλιάρου και η Μπαλοτίνα Γαλοπούλας. Για επιδόρπιο Mont Blanc! Έναρξη ρεβεγιόν στις 9μμ.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το μενού αποτελείται από 7 πιάτα που σχεδιάστηκαν ειδικά για την γιορτινή ημέρα: για αρχή Mille - Feuille Πατάτας, έπειτα Φρέσκο Στρείδι, Λευκά Σπαράγγια, Χτένια Carpaccio, Ουρά Αστακού με Κράκερ Ταπιόκας. Για κυρίως Μοσχαρίσιο Φιλέτο Black Angus και για επιδόρπιο ένα ξεχωριστό στολίδι Σοκολάτα & Καραμέλα. Έναρξη ρεβεγιόν στις 10μμ.
Live μουσική και τις 2 βραδιές από την Χριστίνα Μυλώση με συνοδεία πιάνου.
Festive brunch

Στο Samite Gastro Bar θα απολαύσετε εορταστικά brunch στις 21, 22, 28, 29 Δεκεμβρίου από τις 12 μέχρι και τις 3 το μεσημέρι!
Γλυκιές και αλμυρές επιλογές που ταιριάζουν απόλυτα με την περίοδο των γιορτών, αλλά και γκουρμέ προτάσεις, συνθέτουν ένα μοναδικό μενού που θα χαρίσει ενέργεια και ευεξία.
Τα Χριστουγεννιάτικα κοκτέιλ θα προσθέσουν μια επιπλέον γιορτινή νότα στο τραπέζι.
Street parties


Στο Samite Gastro Bar, και στην στοά του ξενοδοχείου Monasty, θα γίνουν δύο street parties που υπόσχονται να σας ξεσηκώσουν:
-Στις 24 Δεκεμβρίου, χορέψτε στο κόκκινο χαλί με τα beats που έχει επιλέξει ο DJ Χρήστος Σαραπανίδης
-Και στις 29 Δεκεμβρίου, μπείτε στον ρυθμό της παράδοσης με τους Xalkomaniacs. Παλιά και νέα τραγούδια παίζονται αλλιώς με την μοναδική χροιά των χάλκινων.
Σαμπάνια glühwein, και premium spirits θα συμπληρώσουν τα street parties που θα ξεκινήσουν από νωρίς το απόγευμα!
Το γιορτινό πνεύμα στο Samite εγγυώνται και τις υπόλοιπες μέρες οι dj’s Αντώνης Τσολογιάννης, Ioannis Geo, Μαρίνα Μαστρογιάννη και Χρήστος Χατζηβασιλείου.
Φεύγοντας μην ξεχάσετε να αγοράσετε για δώρο ένα (ή και περισσότερα) από τα μοναδικά μεταξωτά μαντίλια που διατίθενται προς πώληση!