Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διαγωνισμός για την καλύτερη ζωγραφιά της αγάπης - «Say ΥΕS to LOVE»

Στο φετινό Χωριό των Μαγεμένων, το οποίο στήνεται κάθε χρόνο από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο

Την έννοια της αγάπης θα κληθούν να αποτυπώσουν σε μια ζωγραφιά όσοι θα συμμετάσχουν σε εργαστήριο ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο φετινό Χωριό των Μαγεμένων, όπως στήνεται κάθε χρόνο από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, πάνω από την Εγνατία, στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό «Say ΥΕS to LOVE», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ξεδιπλώνοντας τη δημιουργικότητα και τα συναισθήματά τους, ενώ όλα τα σχέδια θα συγκεντρωθούν από την ειδική επιτροπή που θα αναδείξει καλύτερο σχέδιο. Εκείνο, στη συνέχεια θα …κυκλοφορήσει σε ολόκληρη την πόλη.

Συγκεκριμένα, το σκίτσο θα τυπωθεί σε χάρτινα ποτηράκια ροφήματος των Yes Stores και θα διανεμηθεί σε περιορισμένο αριθμό σαν συλλεκτικό ποτήρι. Ο νικητής θα δει τη δημιουργία του να προσφέρεται από τα 25 καταστήματα των Yes Stores και να κυκλοφορεί σε όλη την πόλη. Επιπρόσθετα, ο νικητής του διαγωνισμού θα εξασφαλίσει το καθημερινό του ρόφημα από τα καταστήματα (αξίας έως 3 ευρώ) δωρεάν για τρεις μήνες.

Στην επιτροπή θα συμμετέχει και το Παράρτημα Καλαμαριάς της ΧΑΝΘ, με το τμήμα Σκίτσου - Κόμικ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ