Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κίνηση στη Θεσσαλονίκη: Τα δύσκολα σημεία σε κέντρο και Περιφερειακό (ΧΑΡΤΗΣ)

Αυξημένη κίνηση και ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται από το πρωί στην πόλη

Αυξημένη είναι και σήμερα, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, η κίνηση σε όλη την πόλη και οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους είναι αντιμέτωποι με ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

Πιο αναλυτικά, στον Περιφερειακό υπάρχει μποτιλιάρισμα και στις δύο πλευρές του δρόμου, λόγω και των έργων που γίνονται για την κατασκευή του Fly Over. Στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά, μποτιλιάρισμα υπάρχει από την Τούμπα μέχρι και τις Σαράντα Εκκλησιές, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στο ύψος των Συκεών. Από την άλλη πλευρά, με κατεύθυνση προς ανατολικά, τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στο κομμάτι του δρόμου από την Πολίχνη μέχρι και τις Συκιές, καθώς και στους κόμβους Τριανδρίας – Τούμπας.

Εντός της πόλης, αυξημένη είναι η κίνηση σχεδόν σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στις οδούς Κωνσταντίνου Καραμανλή, Βασιλίσσης Όλγας, Μανώλη Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Εγνατία, Λαγκαδά, Παλαιού Σταθμού, Καρατάσου, Λεωφόρο Νίκης, Μητροπόλεως,  Γρηγορίου Λαμπράκη, Παπάφη, Παπαναστασίου, Κατσιμίδη, Λεωφόρο Στρατού, Αδριανουπόλεως, Επταπυργίου, Δενδροποτάμου, Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου. Πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει επίσης στα Πεύκα, καθώς και στο δρόμο του Πανοράματος.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:

imet.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ