Σε εφαρμογή τίθενται από σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο των πρετοιμασιών για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρόβα της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, με την Τροχαία να ανακοινώνει τις ακόλουθες ρυθμίσεις:
Κατά τις ώρες 07.30΄- 16.00΄, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών
, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται, ως ακολούθως:
- Των κινουμένων από Θεσ/νίκη προς Ν. Μουδανιά:
Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν.Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν.Ρυσίου, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.
- Των κινουμένων από Ν.Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη:
Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.