Στο νοσοκομείο βρέθηκαν ένας 20χρονος ημεδαπός και μια 57χρονη από την Αλβανία, όταν ένας σκύλος ξέφυγε από την αυλή σπιτιού στο Ωραιόκαστρο και τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Από την αστυνομία συνελήφθη η 49χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου, στην οποία επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 1.900 ευρώ.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Πρωινές ώρες χθες (04-09-2024), αστυνομικοί του Α.Τ. Ωραιοκάστρου συνέλαβαν 49χρονη ημεδαπή, διότι σκύλος ιδιοκτησίας της διέφυγε από την αυλή του σπιτιού της και προκάλεσε δήγματα σε 20χρονο διερχόμενο ημεδαπό και 57χρονη αλλοδαπή.
Οι παθόντες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.
Στη συλληφθείσα βεβαιώθηκαν σχετικά διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 1.900 ευρώ και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.