Εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στη συνδετήρια οδό (Προφήτη Ηλία – Αεροδρόμιο “Μακεδονία”) θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν ως εξής:
– Σήμερα, Τετάρτη 28, και αύριο, Πέμπτη 29 Αυγούστου, και στις δύο κατευθύνσεις.
Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 7.30 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, ενώ ο χρόνος αποκλεισμού στα τμήματα των δρόμων όπου κάθε φορά θα εξελίσσονται τα έργα θα είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης όπως και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Εργασίες κοπής πρασίνου
Εργασίες κοπής πρασίνου στο οδικό τμήμα από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (Α/Κ Προφήτη Ηλία) θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα, Τετάρτη 28 Αυγούστου.
Οι εργασίες κοπής πρασίνου θα εκτελεστούν και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, με έναρξη στις 6.00 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.