Του Μιχαήλ Λιάπη
Βόλτα στην ανακαινισμένη αγορά Μοδιάνο έκανε σήμερα το μεσημέρι Μεγάλης Δευτέρας (10/4) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στην Μοδιάνο μετά την περιοδεία του στα δυτικά της πόλης και ξεναγήθηκε στην Αγορά, παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, ενώ τον συνόδευε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο ΥΜΑΘ, Σταύρος Καλαφάτης. Την ξενάγηση έκαναν οι υπεύθυνοι του Ομίλου Φάις, Χασδάι Καπόν, Θανάσης Παππάς και Γεωργία Δώδου.
Ο πρωθυπουργός δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη νέα Αγορά Μοδιάνο, ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε καταστηματάρχες και πολίτες και στη συνέχεια αποχώρησε. Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο Monasty όπου και είχε συνάντηση με υποψήφιους βουλευτές της Θεσσαλονίκης.
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Παράδοση αρχές 2024 – Πρώτη δοκιμή σε όλη τη βασική γραμμή
- ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Ξαφνική ισχυρή βροχή και… χαλάζι στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Ενθουσιώδης υποδοχή Κυριάκου Μητσοτάκη στον Εύοσμο (ΦΩΤΟ + VIDEO)


