Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Πάλευε» για 5 μέρες με ένα φίδι στο αυτοκίνητό της (VIDEO)

Πώς κατάφερε, τελικά, να το απομακρύνει από το όχημά της

Στο πατάκι του αυτοκινήτου της βρήκε μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη ένα φίδι την Παρασκευή. Όπως η ίδια περιέγραψε στον ΑΝΤ1, όταν είδε το φίδι, τρόμαξε. Αλλά, κάθε φορά που πήγαινε στο αυτοκίνητο, εκείνο εξαφανιζόταν κι έτσι ούτε να το πιάσει μπορούσε ούτε να κινήσει το αυτοκίνητό της.

Αναγκάστηκε να πάει σε μηχανικό, για να βγάλει τη μηχανή και το ταμπλό του αυτοκίνητου και τότε ο ειδικός, Στέλιος Γερολυμάκης, κατάφερε να βρει και να πιάσει το φίδι.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν το τέταρτο φίδι μέσα σε λίγες μέρες, ενώ τα υπόλοιπα τρία που αναγκάστηκε να «μαζέψει» από διάφορα σημεία, ήταν οχιές. Στην κ. Δημάκη, πάντως κόστισε 250 ευρώ η αφαίρεση της μηχανής και του ταμπλό του αυτοκινήτου της.

Σημειώνεται πως φίδια έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε σπίτια στη Θεσσαλονίκη (δείτε ΕΔΩ περισσότερα). 

Παρακολουθήστε το βίντεο.

Πηγή: ant1news.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άντρας προσπάθησε να βιάσει 22χρονη στα Εξάρχεια – Τον ακινητοποίησαν περαστικοί
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί
Άντρας προσπάθησε να βιάσει 22χρονη στα Εξάρχεια – Τον ακινητοποίησαν περαστικοί
Θεσσαλονίκη: Έρευνα για τον τραυματισμό του 2χρονου αγοριού από καγκελόπορτα
Το αγοράκι τραυματίστηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου - Συνελήφθη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου
Θεσσαλονίκη: Έρευνα για τον τραυματισμό του 2χρονου αγοριού από καγκελόπορτα