Νέα σειρά από έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει από το πρωί σήμερα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Ήδη αυτή την ώρα χωρίς νερό είναι συνολικά 4 περιοχές της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά:
Διακοπή υπάρχει στην Καλαμαριά, λόγω προβλήματος στην οδό Καζάζη 16, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος επί της οδού Ωραιοκάστρου 50, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Στη Σταυρούπολη υπάρχει και δεύτερη διακοπή από άλλο πρόβλημα το οποίο εντοπίζεται και πάλι στην οδό Ωραιοκάστρου 27 και το οποίο επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Σοφούλη. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Σπετσών και επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.