Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η οργή των πολιτών για το νερό στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Το Typosthes.gr έχει κατακλυστεί από οργισμένα μηνύματα

Η Θεσσαλονίκη έχει κλείσει πέντε ημέρες χωρίς νερό, με πολλές περιοχές να έχουν πληγεί περισσότερο και άλλες λιγότερο, ωστόσο, επί της ουσίας όλη η πόλη έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία. Το θέμα έφτασε σήμερα σε επίπεδο δημάρχων και Γραφείο Πρωθυπουργού, μετά από πέντε ολόκληρες ημέρες και μάλιστα με πρωτοβουλία της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Αυτή η σύσκεψη ουσιαστικά πίεσε σε μία δέσμευση χρόνου την ΕΥΑΘ που είναι υπεύθυνη τόσο για την υδροδότηση όσο και για την ποιότητα του νερού. Το αποτέλεσμα ήταν η ΕΥΑΘ να ανακοινώνει διακοπές νερού σε άλλες περιοχές ώστε να ελαφρυνθούν αυτές που επλήγησαν παραπάνω (Δείτε ΕΔΩ). Λίγες ώρες μετά, η ΕΥΑΘ διαβεβαίωνε πως το νερό από Αραβησσό είναι πλέον καθαρό και πως εντός 24 ωρών θα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα (δείτε ΕΔΩ).

Εδώ και ημέρες το Typosthes.gr έχει στην κυριολεξία κατακλυστεί από οργισμένα μηνύματα αναγνωστών που δηλώνουν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση, ζητούν την επέμβαση εισαγγελέα, ενώ πνέουν τα μένεα για τους αρμόδιους, κατηγορώντας τους για καθυστερημένη αντίδραση.

Δείτε κάποια ενδεικτικά μηνύματα αναγνωστών του Typosthes.gr για την λειψυδρία της Θεσσαλονίκης.

Κάποιοι άλλοι αντιμετώπισαν με χιούμορ το όλο θέμα. Διαβάστε τι έγραψαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Το σύμβολο που αντιπροσωπεύει ο Νίκος Μπελογιάννης, παραμένει φως που δε σβήνει»
Ο ηθοποιός Σταύρος Μόσχης μίλησε στο «ΤyposThes» για την παράσταση «Εντολή» που έρχεται στο Metropolitan The Urban Theater
«Το σύμβολο που αντιπροσωπεύει ο Νίκος Μπελογιάννης, παραμένει φως που δε σβήνει»
Πάμε Στοίχημα: Σκοράρουν σε “El Sadar” και “AFAS Stadion”
Δυνατές αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα Πέμπτη (24/04) με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα παιχνίδια της Λα Λίγκα αλλά και στο Κύπελλο Ιταλίας.
Πάμε Στοίχημα: Σκοράρουν σε “El Sadar” και “AFAS Stadion”