Ένας τραυματίας υπάρχει σε τροχαίο ατύχημα το οποίο σημειώθηκε το πρωί στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο ύψος του Αγίου Παύλου, στο ρεύμα κατεύθυνσης προς τα δυτικά. Σημειώνεται ότι και σήμερα από το πρωί η κίνηση των οχημάτων γίνεται με πολύ μεγάλη δυσκολία τόσο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όσο και στον περιφερειακό (για περισσότερες λεπτομέρειες,
δείτε εδώ).
Το ατύχημα συνέβη όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του. Από την εκτροπή τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος σύμφωνα με το ΕΚΑΒ μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
Παράλληλα, τροχαίο ατύχημα από το οποίο υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές, σημειώθηκε και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα εισόδου για την πόλη.