Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τετ α τετ Τσίπρα - Ερντογάν στις 23 Μαΐου

Θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδη - Ποια είναι τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν και πού θα γίνουν οι συναντήσεις

Συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ και αναμένεται να συζητήσουν για την προσφυγική κρίση, την πορεία υλοποίησης της συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας αλλά και τις διμερείς σχέσεις.

Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στις 25 Μαϊου στην Αθήνα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στο επίκεντρό της θα βρίσκεται το Κυπριακό, οι ευρύτερες περιφερειακές εξελίξεις αλλά και το προσφυγικό ζήτημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στρατός ρομπότ» για τους «καλούς τύπους»: Το σχέδιο της Σίλικον Βάλεϊ
H Σίλικον Βάλεϊ έχει κάνει σημαντική στροφή προς την άμυνα τα τελευταία χρόνια με επενδύσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων
«Στρατός ρομπότ» για τους «καλούς τύπους»: Το σχέδιο της Σίλικον Βάλεϊ