Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διευκρινίσεις για το νομοσχέδιο με τα ΜΜΕ περιμένει η Κομισιόν

Σε επαφή με την κυβέρνηση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για πιθανές αλλαγές στη νομοθεσία, είπε η εκπρόσωπος της Κομισιόν

Διευκρινίσεις από την ελληνική κυβέρνηση για ορισμένα σημεία του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, περιμένει η Κομισιόν, σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της εκπροσώπου, Αννίκα Μπράιτχαρτ.

Η Ευρωπαία αξιωματούχος διαβεβαίωσε ότι Κομισιόν και Αθήνα βρίσκονται σε συνεχή επαφή, σχετικά με πιθανές τροποποιήσεις στην εφαρμογή της νέας νομοθεσίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχει ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των εθνικών αρχών και των αρμόδιων κοινοτικών αρχών, σχολίασε η Μπράιτχαρτ, εν συνεχεία.

Όσον αφορά στην υπόθεση της κ. Σαββαΐδου, η εκπρόσωπος δήλωσε λακωνικά ότι η Κομισιόν παρακολουθεί στενά την κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στρατός ρομπότ» για τους «καλούς τύπους»: Το σχέδιο της Σίλικον Βάλεϊ
H Σίλικον Βάλεϊ έχει κάνει σημαντική στροφή προς την άμυνα τα τελευταία χρόνια με επενδύσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων
«Στρατός ρομπότ» για τους «καλούς τύπους»: Το σχέδιο της Σίλικον Βάλεϊ