Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στον Ευαγγελισμό ο Κασσελάκης: «Η υγεία δεν είναι εργαλείο πλουτισμού» (VIDEO)

«Έσκαψε έναν ακόμα «λεφτόλακκο» η ΝΔ για να «κάψει» τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης

Το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι επικοινώνησε με εργαζόμενους, τονίζοντας ότι «δύο μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, τους ανακοινώθηκε ότι απολύονται, για να δοθούν χρήματα στους φίλους του Κ. Μητσοτάκη». 

Αναλυτικά: 

«Υπηρετώ στο νοσοκομείο γύρω στα 30 χρόνια και πρώτη του χρόνου εγώ θα είμαι άνεργη. Ζητώ την εργασία μου, ζητώ τη δουλειά μου, δεν θέλω να μου χαρίσουν τίποτα, θέλω την αξιοπρέπειά μου.» Σήμερα επισκέφθηκα το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ώστε να μιλήσω με τους εργαζόμενους του τομέα καθαριότητας. Δύο μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, τους ανακοινώθηκε ότι απολύονται. Ο λόγος; Για να δοθούν χρήματα στους φίλους του Κ. Μητσοτάκη. Το κόστος καθαριότητας από 2 εκατ.€ τον χρόνο θα εκτιναχθεί σε 6 εκατ.€ όπως μου περιέγραψαν οι εργαζόμενοι, ενώ ο μισθός τους μειώνεται στα 610€ για 6ημερη και 6ωρη εργασία από 930€ 8ωρης, πενθήμερης εργασίας.

Έσκαψε έναν ακόμα «λεφτόλακκο» η ΝΔ για να «κάψει» τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου με σκοπό το κέρδος των εργολάβων. Στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και στην αδικία απέναντι στους εργαζόμενους οφείλει να δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση.

Προκαλώ τον υπουργό υγείας να πάει στον Ευαγγελισμό και να απαντήσει στους εργαζόμενους. Η Υγεία είναι δικαίωμα όχι εργαλείο πλουτισμού των φίλων της κυβέρνησης.

Δείτε video:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ