Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερψηφίζει τις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού

«Έχουμε πλήρη συναίσθηση της συγκυρίας και των ευθυνών που απορρέουν από αυτή παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις μας για τα εξοπλιστικά προγράμματα»

Ναι θα ψηφίσει στις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού για το 2025 ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ όπως αποφάσισε το προεδρείο της Κ.Ο. μετά τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του κόμματος Σωκράτη Φάμελλου. 

«Έχουμε πλήρη συναίσθηση της συγκυρίας και των ευθυνών που απορρέουν από αυτή παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις μας για τα εξοπλιστικά προγράμματα που σχεδιάζει για το μέλλον η κυβέρνηση αλλά και τα σοβαρότατα ελλείμματα που υπάρχουν σήμερα στις ένοπλες δυνάμεις με ευθύνη της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι και παραμένει η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας σύμφωνα με τη λαϊκή ετυμηγορία. Κρίνουμε κάθε φορά με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας και απαιτούμε από την κυβέρνηση, λογοδοσία και διαφάνεια» συνεχίζει. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είχε υπερψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες και πέρυσι, επί προεδρίας του Στέφανου Κασσελάκη. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Όμιλος Mitsis στο Rebrain Greece στο Λονδίνο
Ο Όμιλος Mitsis, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για το επενδυτικό του πλάνο και την πληθώρα ευκαιριών απασχόλησης
Ο Όμιλος Mitsis στο Rebrain Greece στο Λονδίνο