Σκληρή κόντρα ξέσπασε σήμερα μεταξύ του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Χρήστου Γιαννούλη και του ανεξάρτητου βουλευτή Κιλκίς Πέτρου Παππά, με αφορμή με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του δεύτερου από την Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Γιαννούλης μίλησε στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε τόσο στη Θεοδώρα Τζάκρη όσο και στον Πέτρο Παππά λέγοντας ότι το Κιλκίς και η Πέλλα «είναι οι μόνες περιοχές που μπορούν να ανταγωνιστούν τον Νίκο τον Φώσκολο σε σίριαλ. Σαπουνόπερες».
«Το Κιλκίς έχει Σιμπιλίδη – Παππά, εκτός από ακτινίδια παράγει και αποστάτες», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι «στην Πέλλα γράφονται τα ωραιότερα σενάρια. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας».
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο κ. Γιαννούλης, έγραψε στο Χ:
«Συγχαρητήρια στον κύριο Γιαννούλη που προσβάλει έναν ολόκληρο νομό αποκαλώντας τον "εργαστήριο αποστατών". Τι να περιμένει όμως κανείς από έναν άνθρωπο που απείλησε να κατεβάσει τους διακόπτες του Συνεδρίου», αναφέρει και καταλήγει: «Παραμένει η απορία. Άραγε τώρα να πληρώνει την μηνιαία συνδρομή του στο ΣΥΡΙΖΑ ή τζάμπα μάγκας;».