Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΥΠΕΞ: Αυτά είναι τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης για τους Έλληνες στον Λίβανο

Τα τηλέφωνα δημοσιεύτηκαν μετά από εντολή του Γιώργου Γεραπετρίτη

Τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης λόγω της κατάστασης στη Βηρυτό δημοσίευσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών μετά από εντολή του υπουργού Γιώργου Γεραπετρίτη. 

Αναλυτικά: 

Με εντολή του υπουργού Εξωτερικών, ενεργοποιείται η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να παρασχεθεί συνδρομή προς Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να αναχωρήσουν από το Λίβανο.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Έλληνες πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Προξενικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Βηρυτό, στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης (+961) 71 593659 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail: [email protected].

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα κάτωθι τηλέφωνα επικοινωνίας του Υπουργείου Εξωτερικών: (+30) 210-3681350 και (+30) 210-3681730.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ