Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποτάμι: «O Mπαλαούρας είναι άλλη μία απόδειξη της ανικανότητας αυτής της Κυβέρνησης»

Δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά

«Η περίπτωση Μπαλαούρα είναι άλλη μία απόδειξη της ανικανότητας και του αλαλούμ αυτής της Κυβέρνησης. Η χώρα αξίζει κάτι καλύτερο.

Εδώ είδατε δώσανε χρήματα σε κάποιους που δεν τα χρειάζονται και άφησαν απ' έξω απόρους, άνεργους και όλους εκείνους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος με το Ποτάμι Γιώργος Αμυράς στο περιστύλιο της Βουλής όσον αφορά την υπόθεση Μπαλαούρα για την "13η σύνταξη".

Ο κ. Αμυράς ερωτώμενος για τα όσα είπε ο κ. Τζανακόπουλος σε βάρος του Ποταμιού έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κάθε φορά που κάποιος -είτε λέγεται Τζανακόπουλος είτε οτιδήποτε άλλο- πετάει λάσπη στο Ποτάμι και στην ακεραιότητά μας, θα ακούει τα ίδια και χειρότερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στρατός ρομπότ» για τους «καλούς τύπους»: Το σχέδιο της Σίλικον Βάλεϊ
H Σίλικον Βάλεϊ έχει κάνει σημαντική στροφή προς την άμυνα τα τελευταία χρόνια με επενδύσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων
«Στρατός ρομπότ» για τους «καλούς τύπους»: Το σχέδιο της Σίλικον Βάλεϊ