Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

“Στηρίζουμε την ΕΒΖ και τους τευτλοπαραγωγούς”

Τονίζουν σε κοινή τους δήλωση οι Π. Λαφαζάνης και Β. Αποστόλου- Προτείνουν τον Δ. Γιαννακίδη για Διευθύνων Σύμβουλο...

“Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την παραγωγική αναζωογόνηση της χώρας, στηρίζουμε πλήρως την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) και τονίζουμε την ανάγκη να εφαρμοσθεί ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της βιομηχανίας, το οποίο ως έναν από τους κύριους στόχους του θα πρέπει να έχει τη στήριξη και ενδυνάμωση της τευτλοκαλλιέργειας και των τευτλοπαραγωγών στη χώρα μας”. Τα παραπάνω αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Στην κατεύθυνση αυτή προτείνουν να αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΒΖ ο Δημήτρης Γιαννακίδης, “πετυχημένο, δοκιμασμένο και έμπειρο ανώτατο στέλεχος της βιομηχανίας”, όπως σημειώνουν.

Δηλώνουν επίσης ότι για την εκκίνηση της φετινής τευτλοκαλλιέργειας στηρίζουν ένα τιμολόγιο για τους τευτλοπαραγωγούς, “το οποίο θα καθιστά βιώσιμη την καλλιέργειά τους και θα τους αποδίδει ένα αξιοπρεπές εισόδημα με βάση το περσινό τιμολόγιο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: «Η Ρωσία προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση εκεχειρίας»
«Σε ορισμένα μέρη δεν εγκαταλείπει μεμονωμένες προσπάθειες να προωθηθεί και να επιφέρει απώλειες στην Ουκρανία» ανέφερε
Ζελένσκι: «Η Ρωσία προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση εκεχειρίας»