Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Φαρσάλων λόγω του θανάτου ενός 19χρονου Α' δόκιμου πυροσβέστη που φοιτούσε στο Τσοτύλι Κοζάνης.
Σύμφωνα με το ifarsala.gr, ο άτυχος νεαρός έχασε τη ζωή του όταν τοίχος σπιτιού κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.
Το συμβάν έγινε στα Φάρσαλα λίγο μετά τις 14:00 όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες που ερευνά το Α.Τ. Φαρσάλων, στην οικία βρισκόταν ο πατέρας του όπου φέρεται να εκτελούσε εργασίες καθαρισμού μπάζων σε οικία συγγενικού τους προσώπου και υποχώρησε ο τοίχος με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον άτυχο νεαρό.
Στο σημείο βρέθηκαν περιπολικό της αστυνομίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ συνέδραμε και γιατρός της γειτονιάς, ωστόσο ο 19χρονος είχε ήδη καταλήξει.
Το περιστατικό ερευνά το Α.Τ. Φαρσάλων.
Πηγή φωτογραφίας: ifarsala.gr