Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δυστύχημα στην Εγνατία: «Μίλησαν» τα βίντεο – Κανένα από τα 2 ΙΧ δεν έκανε όπισθεν

Το φορτηγό με οδηγό τον 38χρονο Ουκρανό ήρθε με ταχύτητα και παρέσυρε τα δύο προπορευόμενα οχήματα

Τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές τα προηγούμενα 24ωρα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς στα διόδια Πολυμύλου επιβεβαιώνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα βίντεο από τις κάμερες της Εγνατίας Οδού στα οποία κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα βίντεο φαίνεται να επιβεβαιώνεται η περιγραφή του οδηγού του πρώτου οχήματος ότι άνοιξε η μπάρα των διοδίων, εκείνος έκοψε ταχύτητα για να περάσει, στη συνέχεια ακολούθησε το αυτοκίνητο με το ζευγάρι των άτυχων Ελλήνων από την Ελβετία και ακολούθησε με ταχύτητα το φορτηγό με οδηγό τον 38χρονο Ουκρανό οδηγό που παρέσυρε τα δύο προπορευόμενα οχήματα.

Από τα βίντεο φαίνεται, επίσης, ότι κανένα από τα δύο εμπλεκόμενα ΙΧ δεν έκανε όπισθεν καθώς το μόνο που κάνει την κίνηση αυτή είναι ένα όχημα πριν το πρώτο αυτοκίνητο που παρέσυρε το φορτηγό με οδηγό τον Ουκρανό.

Σημειώνεται, επίσης, ότι για την ώρα δεν υπάρχει πληροφορία για την ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει εν μέσω πυκνής ομίχλης ο 38χρονος Ουκρανός και γι' αυτό θα οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας.

 

Κατηγορείται για κακούργημα

Όπως έγραφε νωρίτερα το protothema.gr, στις καταθέσεις τους οι αυτόπτες μάρτυρες φέρονται να έχουν περιγράψει ότι ο 38χρονος κινούνταν με μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη ταχύτητα όταν έφτασε στον σταθμό διοδίων και συνέβη το σοκαριστικό δυστύχημα και για αυτό αντιμετωπίζει την κακουργηματική πράξη της επικίνδυνης οδήγησης.

Από την πλευρά του ο 38χρονος υποστηρίζει, κατά πληροφορίες ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν μέσα στην πυκνή ομίχλη είδε ένα αυτοκίνητο στον σταθμό διοδίων να είναι οριζόντια στην άσφαλτο και έκανε όπισθεν και τότε έστριψε απότομα το τιμόνι του φορτηγού αριστερά για να το αποφύγει και έτσι συνέβη το μοιραίο.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 38χρονου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα τον θάνατο, ανθρωποκτονία από αμέλεια, κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραγγελιά
Η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και εν γένει του πνευματικού υποβάθρου απαιτεί πρώτα από όλα απόφαση, η οποία θα δώσει την κατεύθυνση της παρεχόμενης...
Παραγγελιά