Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άνδρας στις Σέρρες έριξε βενζίνη στη σύζυγό του και πήγε να την κάψει ζωντανή

Ο 55χρονος συνελήφθη από την αστυνομία

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 55χρονος από χωριό του Δήμου Ηράκλειας, ο οποίος προσπάθησε να κάψει τη 37χρονη γυναίκα του στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, σήμερα το πρωί, γείτονας της οικογένειας άκουσε τη φασαρία και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ το ίδιο έκανε κι ένα συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι, ωστόσο ο 55χρονος άνδρας ο οποίος δεν πρόλαβε να βάλει φωτιά, είχε διαφύγει. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι το σπίτι ήταν γεμάτο βενζίνη, και στο υπόγειο υπήρχε ένα μπιτόνι με το οποίο τη μετέφερε. 

Μετά από έρευνα των αστυνομικών, στο σπίτι βρέθηκαν μια καραμπίνα, ένα τόξο κι ένα αεροβόλο. Η αστυνομία βρήκε τον άνδρα λίγο αργότερα και τον συνέλαβε, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από δόλο και ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση. Ζούσαν, όμως, μαζί με τα τρία τους παιδιά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ