Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η στιγμή της επίθεσης με λοστό στην 29χρονη στα Εξάρχεια (VIDEO)

Η ιδιαίτερα βίαιη επίθεση καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος

Σοκάρει το βίντεο της άγριας επίθεσης του Παλαιστίνιου στα Εξάρχεια, με θύμα μια 29χρονη γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλί της.

Στο βίντεο του Star φαίνεται η στιγμή που ο δράστης χτυπά απρόκλητα την άτυχη γυναίκα, που περπατούσε αμέριμνη με τον σκύλο της. Ο δράστης τη χτυπά με μανία, κραδαίνοντας λοστό, από πίσω, ξανά και ξανά, για έξι φορές.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης στα Εξάρχεια (προσοχή, σκληρές εικόνες):

Η ιδιαίτερα βίαιη επίθεση καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος, ενώ η γυναίκα φώναζε «βοήθεια» και είχε γεμίσει με αίμα. Περαστικοί, προφανώς φοβισμένοι από την άγρια επίθεση που αντίκρισαν, έτρεχαν μακριά για να σωθούν, αν και υπήρξαν κάποιοι που έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα και άλλοι να πιάσουν τον δράστη, όταν απομακρύνθηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Star, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε επιτεθεί ξανά στο παρελθόν σε γυναίκα στην περιοχή, χρησιμοποιώντας λοστό.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Όμιλος Mitsis στο Rebrain Greece στο Λονδίνο
Ο Όμιλος Mitsis, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για το επενδυτικό του πλάνο και την πληθώρα ευκαιριών απασχόλησης
Ο Όμιλος Mitsis στο Rebrain Greece στο Λονδίνο