Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανήλικες επιτέθηκαν σε 12χρονη στην Κόνιτσα - Την τραβούσαν βίντεο

Τέσσερις ανήλικες συνελήφθησαν μετά από επίθεση που διέπραξαν εις βάρος 12χρονης

Νέο περιστατικό bullying μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Κόνιτσα, προσθέτοντας άλλο ένα συμβάν στην ήδη μακριά λίστα. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν για επίθεση σε βάρος 12χρονης, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες τραβούσαν και βίντεο.

Σοβαρές είναι οι κατηγορίες που βαρύνουν τα ανήλικα κορίτσια που χτύπησαν και βιντεοσκόπησαν την 12χρονη.

Το περιστατικό και η λήψη βίντεο

Με βάση την καταγγελία στην οποία προχώρησε η 12χρονη και η μητέρα της, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου μετά το πέρας των μαθημάτων και έξω από το σχολείο της 12χρονης, σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Όπως ανέφερε η 12χρονη στην καταγγελία της, μία από τις ανήλικες την χτύπησε, ενώ νωρίτερα την είχε απειλήσει. Παράλληλα, ένα από τα κορίτσια τράβαγε βίντεο το περιστατικό βίας, ενώ τα άλλα δύο άτομα φέρεται ότι είχαν διαδώσει ψευδείς πληροφορίες για την 12χρονη, σε άλλα άτομα.

Οι κατηγορίες εις βάρος των ανήλικων κοριτσιών

Οι τέσσερις ανήλικες συνελήφθησαν μετά την καταγγελία και κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για σωματική βλάβη, απειλή, συκοφαντική δυσφήμιση και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με το αν η 12χρονη τραυματίστηκε και τι σχέση προϋπήρχε ανάμεσα στις ανήλικες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα για όλα ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη - Για να σηκώσει το Ευρωπαϊκό στο Παλατάκι
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 72 - 65 με τραγικό ποσοστό στα τρίποντα και θα παλέψει στον δεύτερο τελικό στο PAOK Sports Arena για να σηκώσει...
Όλα για όλα ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη - Για να σηκώσει το Ευρωπαϊκό στο Παλατάκι