Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ναυάγιο στη Σάμο: Στους 4 οι νεκροί - Εντοπίστηκε μια ακόμη σορός γυναίκας

Συνεχίζονται οι έρευνες για επιζώντες

Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε βράχια της περιοχής Αγίου Ισιδώρου Σάμου, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων από το ναυάγιο, στους τέσσερις, ανάμεσά τους και δύο μικρά κορίτσια, σύμφωνα με το samostoday.gr. 

Σύμφωνα με το λιμενικό, η σορός γυναίκας βρέθηκε σε βραχώδες σημείο και παρελήφθη από σκάφος του λιμενικού.

Υπενθυμίζεται ότι το ναυάγιο έγινε το πρωί της Δευτέρας στις ακτές της Σάμου, όταν πλαστική λέμβος στην οποία επέβαιναν 33 άτομα βυθίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πλαστική λέμβο, επέβαιναν 33 μετανάστες, εκ των οποίων οι 5 βγήκαν στην ξηρά και τρία άτομα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μεταναστών συνεχίζονται από σκάφη του λιμενικού καθώς και από ένα στρατιωτικό ελικόπτερο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξαφνικό «λουκέτο» στο προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη - Η αποκάλυψη του σχεδίου Τραμπ
Η αμερικανική κυβέρνηση εξετάζει το κλείσιμο τουλάχιστον 27 αμερικανικών αποστολών, ωστόσο το σχέδιο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη
Ξαφνικό «λουκέτο» στο προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη - Η αποκάλυψη του σχεδίου Τραμπ