Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φαράγγι της Σαμαριάς: «Απαραίτητο ένα μικρό ραντάρ καιρού» λέει ο Κολυδάς

Η ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ μετά τον θάνατο τουρίστριας στο φαράγγι της Σαμαριάς

Ο γνωστός μετεωρολόγος και διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς μετά τον θανάσιμο τραυματισμό τουρίστριας στο φαράγγι της Σαμαριάς, προέβη σε ανάρτηση στην οποία μιλά για ένα μικρό radar καιρού το οποίο όπως αναφέρει είναι απαραίτητο. 

Ο κ. Κολυδάς αναφέρει ότι μέσα από ένα μικρό radar, «μπορεί να αναγνωριστεί μια ισχυρή καταιγίδα και να δώσει το κατάλληλο σήμα για επαγρύπνηση Φορέων και πολιτών». 

Αναλυτικά: 

«ΜΙΚΡΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

Ακόμη και με ένα μικρό και "φτηνό" Radar καιρού, όπως αυτό που ελεύθερα την εικόνα του διαθέτει στο διαδίκτυο η Αμερικάνικη Βάση στη Σούδα, μπορεί να αναγνωριστεί μια ισχυρή καταιγίδα και να δώσει το κατάλληλο σήμα για επαγρύπνηση Φορέων και πολιτών. Μέχρι λοιπόν να έρθουν τα πολυπόθητα μεγάλα ραντάρ καιρού, ας διαδώσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση του ραντάρ, για να την χρησιμοποιούν όσοι πρόκειται να μετακινηθούν στο νησί».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανία: Απεργίες διαρκείας στο Γκάτγουικ και τα τρένα: Καθυστερήσεις και ακυρώσεις
Οι επιβάτες εκφράζουν την απογοήτευσή τους αναφέροντας ουρές και έλλειψη ενημέρωσης από τις αεροπορικές εταιρείες
Βρετανία: Απεργίες διαρκείας στο Γκάτγουικ και τα τρένα: Καθυστερήσεις και ακυρώσεις