Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ με μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό - H στιγμή που «γάζωσαν» οδηγό ΙΧ (VIDEO)

Ηχητικό ντοκουμέντο από. τη στιγμή της δολοφονίας – Τον γάζωσαν με τουλάχιστον 20 σφαίρες

Θρίλερ με τη μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό. Ένας άνδρας πυροβολήθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο στις 8.23 το πρωί σε κεντρικό σημείο του προαστίου.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης.  Ο νεκρός ήταν συνεταίρος με έναν άλλο άνδρα, από τον οποίο είχε δανειστεί το αυτοκίνητο του, μάρκας BMW. Επειδή το χτύπημα είναι μαφιόζικο και από επαγγελματία, η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει ο στόχος να ήταν ο συνεταίρος και όχι το θύμα. Το θύμα δεν είχε ποινικό μητρώο.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν οχτώ κάλυκες.  Μάρτυρας σε κατάθεσή του, που εξετάζεται από την ΕΛΑΣ, είπε πως είδε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού να προσεγγίζει το αυτοκίνητο και να πυροβολεί. Άλλοι μάρτυρες αναφέρουν ότι ακούστηκαν τουλάχιστον 16 πυροβολισμοί και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούστηκαν άλλοι τέσσερις πυροβολισμοί ως χαριστική βολή.

 

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας

Ηχητικό ντοκουμέντο με τη στιγμή της δολοφονίας ενός άνδρα στο Νέο Ψυχικό έχει δει το φως της δημοσιότητας. Στο ηχητικό ακούγονται τουλάχιστον 20 πυροβολισμοί.

Το βίντεο κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας κατοίκου της περιοχής πολύ κοντά στο συμβάν. Πρόκειται για 16 πυροβολισμούς αρχικά, και κατόπιν τη χαριστική βολή, άλλους τέσσερις πυροβολισμούς.  Το θύμα πυροβολήθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στις 8.23 το πρωί σε κεντρικό σημείο του προαστίου.  Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης.

Το θύμα είναι τοπογράφος μηχανικός, ο οποίος αναλάμβανε μεγάλα project σε Μύκονο, Πάρο και Ίο. Ήταν συνεταίρος με έναν άλλο άνδρα, από τον οποίο είχε δανειστεί το αυτοκίνητο του, μάρκας BΜW.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Δείτε video με ρεπορτάζ σχετικά με την εκτέλεση:

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

ΠPIN AΠO ΛIΓO ENTOΠIΣTHKE ENTOΣ AYTOKINHTOY ΣTO ΨYXIKO ΘANAΣIMA TPAYMATIΣMENOΣ ANΔPAΣ AΠO ΠYPOBOΛO OΠΛO. ΠPOANAKPIΣH ΔAA.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ